Sønderjysk Forsikring støtter økonomisk op om de frivillige brandværn

Igen i år støtter Sønderjysk Forsikring de lokale frivillige brandværn i deres arbejde med at hjælpe alle i lokalsamfundet, når alarmen går. På det netop afholdte årsmøde i Sønderjysk Frivillige Brandværnsforbund den 1. september 2018 i Skodborg, har Sønderjysk Forsikring overrakt tilskud og økonomisk støtte for i alt 117.000. kr.

  03
  092018

  Sønderjysk Forsikring var igen i år inviteret med til årsmødet, hvor salgsdirektør Claus Dam på selskabets vegne overrakte dette års tilskud til:

  Ullerup frivillige brandværn tildeles kr. 10.000
  Røgdykkerlygter

  Rinkenæs frivillige brandværn tildeles kr. 20.000
  Sikkerhedsudstyr

  Aabenraa frivillige brandværn tildeles kr. 37.000
  Skæreslukker

  Stepping frivillige brandværn tildeles kr. 10.000
  Udstyr

  Løjt Kirkeby frivillige brandværn tildeles kr. 15.000
  Termisk kamera

  Moltrup frivillige brandværn tildeles kr. 25.000
  Redningshjelme

  ”Igen i år har der været stor interesse, og vi har modtaget 12 ansøgninger fra de frivillige værn. At støtte de frivillige brandværn har været en vigtig tradition gennem mange år for Sønderjysk Forsikring. Vi ønsker at bidrage til brandmændenes sikkerhed og deres muligheder for at yde en professionel og effektiv indsats”, fortæller Claus Dam.

  ”Sønderjysk Forsikring støtter frivillige brandværn og brandmænd, fordi det er helt oplagt med vores fælles interesser. Vi forsikrer bygninger og ejendele, og hvis det brænder, rykker de frivillige brandværn ud for at begrænse skaderne og dermed Sønderjysk Forsikrings udgifter” udtaler Claus Dam.

  ”Vi arbejder rigtig meget med skadeforebyggende tiltag sammen med vores kunder. Derfor støtter vi også de lokale frivillige brandværn, så de kan yde den bedst mulige hjælp, når der alligevel opstår brand. Samtidig vil vi gerne anerkende den store sympatiske og frivillige indsats brandmændene her yder. Vi er derfor glade for, at vi forhåbentlig kan være med til at forbedre Deres arbejdsvilkår” slutter Claus Dam.

  Sidst opdateret 03.09.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?